söndag 14 oktober 2007

En skön fläkt

Flippat. Nog rätta ordet för att beskriva helgens nöje i den lite större staden inte alls långt från min lilla, ja håla.

Flippat, men kul!

Hade min sista kvällsjour på kirurgen. Blev upphämtad och vi körde i 1 timme för att komma till grannstaden. Relationssnack i bilen. Alltid välbehövligt, och åter igen upplevde vi att vi alla hamnar i samma mer eller mindre intressanta resor genom relationsdjungelns inre, och detta måste diskuteras. Lika stimulerande varje gång.

I grannstaden var en show bestående av Mapei, coola tjejen/flickan/kvinnan från Roskildefestivalen, samt en lustig man iklädd en neonblå metallickfärgad kroppsstrumpa liknandes en kanin. Scotty the Blue Bunny. En jättekanin i genomskinliga platåstiletter som sprang runt i publiken och var allmänt närgången alla av det manliga könet.

De körde en burlesk show av anti-jantelagstyp. Otroligt befriande, och skönt. Drev med allt och alla, vilket får mig att känna en viss tillfredsställelse. Alla är inte stöpta i samma form.

Don´t let society define you. You should define society.

1 kommentar:

Anonym sa...

Verkar ha varit kul, vad var det för show? Kul att du är tillbaka igen, kanske börjar komma tillbaka i syrran Sofia form igen! Ska bli spännande att följa din stundande Brazilien resa...